EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ WEBOLDAL


KÜLÖNLEGES ALKALOM!
MOST KÉRJ - DÍJ ÉS KÖTELEZETTSÉG MENTES - HOZZÁFÉRÉST SZEDLACSIK MIKLÓS BOLDOGSÁG-SPECIALISTA MESTER-COACH, A NYÍLT AKADÉMIA ÉS A PPH KÖZÖS, EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ WEBOLDALÁHOZ!

A weboldalunkon keresztül juthatsz ahhoz a tudáshoz, ami: - az ember és életismerethez - az élethelyzetek helyes kezeléséhez - a problémák megoldásához, illetve megelőzéséhez - a célok megvalósításához - a coach hivatáshoz - a szeretettel, egészséggel, jóérzéssel, elismeréssel, szabadsággal, anyagiakkal és boldogsággal teli élethez - szükséges.
Az 1993-as alapításunk óta többszázezer egyénnek, több ezer vállalkozónak és sok száz cégnek segítettünk már, hogy könnyebben boldoguljanak.
Garantáljuk, hogy adataidat bizalmasan kezeljük, csak információ küldés érdekében kértük, másra nem használjuk fel és nem adjuk ki harmadik félnek.
Ha majd azt szeretnéd, töröltetheted magad a weboldalunkról, ekkor az adataidat is töröljük.

  A WEBOLDAL DÍJ ÉS KÖTELEZETTSÉG MENTES HASZNÁLATÁÉRT ADJ MEG EGY PÁR ADATOT ÖNMAGADRÓL!
A *-al jelzett sorok kitöltése kötelező.

ADATKÉRÉS A WEBOLDAL HASZNÁLATÁHOZ

  *Teljes neved:
  *Megszólítási utóneved:
  *Email címed:
  *Email címed újra:
  *Település:
  Mobilszámod / Skype neved:
  *Születési éved:
 
HA OLYAN EMAIL CÍMET ADTÁL MEG (PL.: FREEMAIL.HU VAGY CITROMAIL.HU) AMELLYEL NEM KAPOD MEG A LEVELEINKET, HOZZ LÉTRE GMAIL.COM EMAIL CÍMET ÉS AZT ADD MEG NEKÜNK LEVELEZÉSI CÍMKÉNT!

HA KITÖLTÖTTED AZ ADATOKAT, KATTINTS AZ ALÁBBI „Mehet” GOMBRA! EZT KÖVETŐEN KAPSZ EGY MEGERŐSÍTŐ ÉS BEFEJEZŐ EMAILT, AMIT KERESS MEG A LEVELEZŐ PROGRAMODBAN!

Információt tartalmazó email üzeneteket legalább 2 naponta küldünk.

Gmail email cím létrehozásához az alábbi linket másold be a böngésződbe és járj el az ott leírtak szerint!
https://accounts.google.com/SignUp?continue=https%3A%2F%2Faccounts.google.com%2FManageAccount

Előfordulhat, az is hogy a saját levelező programod beállítása miatt, a SPAM vagy LEVÉLSZEMÉT mappába helyeződik a MEGERŐSÍTŐ ÉS BEFEJEZŐ levelünk. Kérjük, hogy - ebben az esetben - a leveleződet állítsd be úgy, hogy leveleink ne a SPAM mappába érkezzenek!

Nyilatkozat:
"Nyilatkozom, hogy az adataim megadásával hozzájárulok a további információk email címemre elküldéséhez." (2001. évi CVIII, 2008. évi XLVIII, 2011. évi CXII. törvény)

pjel

belépés
Felhasználói számod

jelszó

Elfelejtetted
jelszavad?
1176250
PPH